U okviru projekta “Izvor reke za sve nas” postavljen informativni štand za građane na vašaru za Svetog Tomu

Volonteri udruženje građana “Pridruži se” su u četvrtak 19. oktobra razgovarali sa građanima i delili informativne flajere u okviru projekta “Izvor reke za sve nas” na štandu postavljenom u ul. Vožda Karađorđa u Paraćinu tokom održavanja tradicionalnog vašara.

Građani su mogli da potpišu i peticiju kojom se traži pronalaženje rešenja kroz izmenu lokalnih propisa koje bi omogućilo pristup obalama i izvoru Crnice kroz naselje Sisevac svim građanima bez ikakvih ograničenja.

Ovo je bio drugi štand organizovan u okviru projekta “Izvor reke za sve nas”, prvi je organizovan u nedelju 17. septembra u Sisevcu.

Građani će biti u prilici da daju dodatni doprinos pronalaženju prihvatljivog rešenja koje bi omogućilo daCrnica u Sisevcu bude otvorena za javnost kroz onlajn javnu raspravu i diskusiju o konkretnom predlogu za izmenu politika na društvenim mrežama u narednom peirodu na internet i fejsbuk strani udruženja građana “Pridruži se” Paraćin.

 

Projekat realizujemo u okviru Programa podrške javnom zagovaranju “Istraži – Osnaži” koji finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a sprovodi Trag fondacija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekat “Izvor reke za sve nas” je realizovan u okviru programa podrške javnom zagovaranju „Istraži – Osnaži“ koji finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a sprovodi Trag fondacija. Izradu ovog materijala je finansirala Vlada Ujedinjenog Kraljevstva; izneti stavovi nužno ne odražavaju zvaničnu politiku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *