Održana četvrta konferencija za medije projekta “Izvor reke za sve nas”

U okviru projekta “Izvor reke za sve nas” održana je četvrta konferencija za medije, na kojoj je zastupnik udruženja građana “Pridruži se”, g. Dragan Ristić obavestio javnost o napretku projekta, objavljenim rezultatima istraživanja politika i istraživanja na terenu a koja se odnose na prostor vrela i obale reke Crnice u naselju Sisevac. Na interenet strani udruženja objavljeni su svi nalazi i dat i predlog rešavanja problema otvaranja vrela i obala Crnice u Sisevcu za javnost, kako kroz primenu postojećih tako i kroz usvajanje  novih politika. Narednih dana biće organizovan i okrugli sto o predlogu politika i otvorena javna rasprava na društvenim mrežama u kojoj će moći da učestvuju i građani.

Detaljniji izveštaj sa konferencije za medije možete pronaći na ovom linku.

Projekat “Izvor reke za sve nas” je realizovan u okviru programa podrške javnom zagovaranju „Istraži – Osnaži“ koji finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a sprovodi Trag fondacija. Izradu ovog materijala je finansirala Vlada Ujedinjenog Kraljevstva; izneti stavovi nužno ne odražavaju zvaničnu politiku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.