Održana treća konferencija za medije u okviru projekta “Izvor reke za sve nas”

Zastupnik udruženja građana “Pridruži se” informisao je predstanike medija o dosadašnjim aktivnostima na projektu “Izvor reke za sve nas” i najavio predstojeće aktivnosti. Privodi se kraju analiza politika koje se odnose na vrelo Crnice, snimljene su tri podkast emisije i privodi se kraju prirema kampanje u javnosti u cilju “otvaranja” vrela Crnice i obala reke Crnice u Sisevcu za sve građane. U toku su i aktivnosti pripreme direktne pošte za građane, a finalni deo projekta biće sproveden tokom januara naredne godine.

 

 

 

 

Projekat realizujemo u okviru Programa podrške javnom zagovaranju “Istraži – Osnaži” koji finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a sprovodi Trag fondacija.

 

 

 

Projekat “Izvor reke za sve nas” je realizovan u okviru programa podrške javnom zagovaranju „Istraži – Osnaži“ koji finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a sprovodi Trag fondacija. Izradu ovog materijala je finansirala Vlada Ujedinjenog Kraljevstva; izneti stavovi nužno ne odražavaju zvaničnu politiku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *