Zvanično upućen predlog skupštini za dopunu dnevnog reda zaključkom o zaštiti prirode, predlog uputio odbornik Goran Marjanović

Odbornik u Skupšitni Opštine Paraćin g. Goran Marjanović je predlog našeg zaključka o zaštiti prirode i novom spisku planiranih zaštičenih područja i formalno, kao ovlašćeni predlagač, uputio na dnevni red Skupštine Opštine. Naravno o dnevnom redu konačnu odluku donosi predsednica skupštine, ali je na ovaj način dokument ušao u zvaničnu proceduru. Skupština bi trebalo da se izjasni o ovom zvaničnom predlogu na nekoj od narednih sednica.
U ime svih građana koji su učestvovali u pripremi ovog predloga i članova udruženja građana “Pridruži se” zahvaljujemo se ovom prilikom g. Goranu Marjanoviću.
Tekst predloga:
 

 

 

Projekat “Zaštitimo prirodu Paraćina” se sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Zeleni inkubator“, uz finansijsku podršku Evropske unije i Fondacije Fridrih Ebert. Sadržaj ove stranice nužno ne odražava stavove donatora ni Beogradske otvorene škole, i za njega je isključivo odgovorno Udruženje građana “Pridruži se” Paraćin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *