Organizovana druga i treća radionica za udruženja građana u okviru projekta “Mreža građana za zaštitu prirode”

 

U Paraćinu je u subotu 14. oktobra 2023. godine organizovana druga radionica u okviru projekta “Mreža građana za zaštitu prirode”. Ovog puta tema je bila “Javni nastup i predstavljanje na društvenim mrežama”. Poziv na radionicu bio je upućen javno putem društvenih mreža svim zainteresovanim udruženjima građana iz Paraćina.

  Obuku su držale novinarke i aktivistkinje Marija Milošević i Bojana Vlajović Savić.

 

 

Tokom jednodnevne obuke pristuni predstavnici udruženja građana ali i lokalnih medija koji su se odazvali pozivu mogli su da nauče kako organizovati javni nastup, kreirati izjavu – saopštenje za medije, uspostaviti kontakt sa novinarima – medijima, kako odrediti ciljnu publiku i upoznati navike publike na društvenim mrežama, kreirati sadržaj za društvene mreže, koristiti plaćeno oglašavanje…

Bila je ovo druga od pet planiranih radionica u okviru projekta “Mreža građana za zaštitu prirode”. Prva je organizovana u Deliblatu, a po planu preostale, uz već održanu, biće organizovane u Paraćinu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ova internet strana je razvijena u okviru projekta „Mreža građana za zaštitu prirode“, kao deo aktivnosti programa EKO-SISTEM koјi realizuјu Mladi istraživači Srbiјe, a podržava Švedska.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *