Удружење грађана “Придружи се” на Форуму еколошких политика – Развојне могућности природе у Србији

 

Удружење грађана „Придружи се“ у оквиру програма „Акције Србије у области животне средине, природе и климе – безбедна природа и клима“ који финансира Европска унија учествовало је на Форуму еколошких политика – Развојне могућности природе у Србији који је одржан у Београду у простору Привредне коморе Србије, уз учешће других удружења грађана, Привредне коморе Србије, представника Министарства за заштиту природне средине, Делегације ЕУ у Србији, УНДП, представника локалне самоуправе као и организације WWF Adria која реализује програм.

На панелу “Паметно и одрживо управљање заштићеним подручјима – изазови и прилике” у име удружења “Придружи се” присутнима се обратила Александра Пауновић, мастер професор биологије, уз остале говорнике на панелу из Делегације ЕУ у Србији, Министарства за заштиту животне средине, Привредне коморе Србије и WWF Adria.

 

Осим овог панела у току дана одржани су и панели “Адаптација на климатске промене на локалном нивоу (градови и општине)”, “Колико је делотворно управљање водама и које су препоруке за унапређење”.

 

 

 

Ова интернет страна објављена је уз финансијску помоћ Европске уније. За садржину ове публикације искључиво је одговорно удружење грађана „Придружи се“ и та садржина нипошто не изражава званичне ставове Европске уније”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *