Udruženje građana “Pridruži se” na trećem konsultativnom sastanku organizacija civilnog društva u vezi sa izradom Strategije zaštite životne sredine Republike Srbije

Predstavnici udruženja građana “Pridruži se” na poziv organizatora učestvovali su  na trećem konsultativnom sastanku organizacija civilnog društva u vezi sa izradom Strategije zaštite životne sredine Republike Srbije koji je organizovan u Beogradu 20. decembra 2023. godine.

Teme današnjeg sastanka su vezane za dekarbonizaciju, energetsku efikasnost, smanjenje industrijskih emisija, smanjenej zagađenja životne sredine sa fokusom na kvalitet vazduha kao i zaštita i investiranje u biodiverzitet i ekosistem.

 

Konsultativni sastanci organizuju se u okviru projekta Volvox – Snaga zajednice“, koji sprovode Mladi istraživači Srbije, Beogradska otvorena škola i Regulatorni institut za obnovljivu energiju i životnu sredinu, uz podršku Evropske unije. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ova internet strana je razvijena u okviru projekta „Mreža građana za zaštitu prirode“, kao deo aktivnosti programa EKO-SISTEM koјi realizuјu Mladi istraživači Srbiјe, a podržava Švedska.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *