Dokumentarni video materijali projekta “Mreža građana za zaštitu prirode” objavljeni na YouTube kanalu udruženja građana “Pridruži se”

Na YouTube kanalu udruženja građana “Pridruži se ” objavljeni su dokumentarni video materijali izrađeni kroz projekat “Mreža građana za zaštitu prirode”.

Kroz projekat je snimljeno petnaest kratkih video materijala (“vizuala”) a pored toga je snimljeno i sedam video spotova.

Pregled navedenih video materijala koji su na YouTube postavljeni kao kompilacija – jedan video zapis čini svih petnaest kratkih video materijala a drugi sedam video spotova, omogućava gledaocu da za krakto vreme sagleda aktivnosti i rezultate projekta, kako bi zatim ukoliko želi sa većim razumevanjem mogao da isprati detaljne rezultate istraživanja i analize objavljene na internet strani.

 

U okviru projekta “Mreža građana za zaštitu prirode” snimljeno je sedam video spotova koje možete pogledati u ovoj kompilaciji.

 

 

U okviru projekta “Mreža građana za zaštitu prirode” snimljeno je petnaest kratkih video materijala koje možete pogledati u ovoj kompilaciji.

 

 

 

 

 


Ova internet strana je razvijena u okviru projekta „Mreža građana za zaštitu prirode“, kao deo aktivnosti programa EKO-SISTEM koјi realizuјu Mladi istraživači Srbiјe, a podržava Švedska.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *