Snimljeno pet podkast emisija u o okviru projekta “Transparentno iz budžeta”

U okviru projekta “Transparentno iz budžeta” snimljeno je pet podkast emisija u kojima su gostovali predstavnici udruženja građana iz Paraćina.

Gost prve emisije podkasta u okviru projekta “Transparentno iz budžeta” bila je g-đa Marija Hadžić iz udruženja građana “Štit” koja je govorila o radu ovog udruženja i značaju udruženja građana za građane i lokalnu zajednicu.

Gost druge emisije bio je g. Boban Dejanović, viteza vinskog viteškog reda pomoravske regije Steva Pisar 1805 koji je govorio o aktivnostima udruženja građana “Vinski viteški red pomoravske regije Steva Pisar 1805”. G. Dejanović je i ceremonijal majstor – njegova uloga je da prima u članstvo nove vitezove vinskog viteškog reda.

Gost treće emisije podkasta u okviru projekta “Transparentno iz budžeta” bio je g. Vladica Milenković iz Knjževno umetničke asocijacije “Artija”. Književno umetnička asocijacija “Artija” je godinama bila organizator i učesnik brojnih događaja u oblasti kulture u Paraćinu. G. Milenković je govorio o radu ovog udruženja i ulozi udruženju građana u oblasti kulture, ali i o problemima sa kojima se suočavaju neka udruženja građana u Paraćinu.

Gošća četvrte emisije podkasta u okviru projekta “Transparentno iz budžeta” bila je g-đa Tatjana Tubica iz udruženja građana “Štit”.

Gošća pete emisije podkasta u okviru projekta “Transparentno iz budžeta” bila je g-đa Vesna Živanović iz udruženja građana “Pokret dostojanstvenih”.

Zahvaljujemo se svim učesnicima na gostovanju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *